Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2008 16:51

Володимир Носов помер у реанімації

У лікарні чотири дні поспіль апарат штучного дихання підтримував життя голови Тульчинського райсуду Вінницької області 54-річного Володимира Носова. По обіді 20 жовтня чоловік помер.

— Володимир Кирилович був принциповим керівником і гарним господарем, — розповідає колега судді Світлана Робак. — Чимало сил віддав, щоб приміщення суду було в гарному стані. Cам керував капремонтом. Жив роботою. Але хвороба прогресувала, і він за станом здоров"я не міг очолювати суд. Ще так співпало: коли Володимир Кирилович помирав, підпалили будівлю райсуду. Ми висловлюємо співчуття дружині Надії Андріївні, синові Владиславу, доньці Вікторії за непоправну втрату.

Володимир Носов народився в селі Кленове Голованіського району Кіровоградщини. 1980-го закінчив факультет правознавства Київського університету імені Шевченка. Тривалий час був суддею. 14 останніх років — головою Тульчинського райсуду.

Колись чоловік потрапив у аварію й завжди скаржився на біль у ногах. Помер унаслідок легеневої недостатності. Від якої саме хвороби — невідомо.

Поховали Володимира Носова в середу на старому кладовищі Тульчина. Попрощатися з ним приїхали понад 300 осіб. Були всі голови райсудів області.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Носов помер у реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути