четвер, 19 червня 2008 19:04

Володимир Біленький став "Студентом року"

 

У Миколаївському агроуніверситеті відбувся зліт іменних стипендіатів вишів агропромислового комплексу. Вінницькі інтелектуали в брейн-рингу вибороли перше місце.

— У нас була дуже сильна команда, — розповідає її капітан Володимир Біленький, 17-річний студент 3-го курсу Тульчинського технікуму ветеринарної медицини. — Область представляли Віка Дилаш з Іллінецького коледжу, Наташа Гаїна з Могилів-Подільського, Сергій Дзярик з брацлавського коледжу, Богдан Бондар з аграрного університету, Володимир Бануляк і я — з Тульчина.

Біленького називають вундеркіндом. Він уже отримував президентську стипендію.

— Володимир у нашому технікумі виборов перше місце серед студентів. Його направили на обласний конкурс "Студент року", який проходив на базі Чернятинського аграрного коледжу. Серед студентів дев"яти навчальних закладів Володя став кращим. А зі зльоту вищих навчальних закладів разом із командою привіз перше місце й особисто шість грамот, — каже заступник директора з навчальної роботи технікуму Анатолій Кислий, 59 років.

Дві грамоти за активну участь у русі молодих фахівців і відмінне навчання, а також за перемогу в конкурсі "Студент року" підписав міністр аграрної політики України Юрій Мельник. Дирекція технікуму рекомендувала Біленького на подальше отримання президентської стипендії — 600 грн.

Батько хлопця — відставник, служив прапорщиком у військовій частині у Тульчині. Мати торгує на базарі. У Володимира є сестра-школярка.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Біленький став "Студентом року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути