понеділок, 30 січня 2012 06:15

Виявивили 160 випадків незаконного підключення до водопостачання

Автор: фото: Микола КАРНАРУК
 

160 випадків незаконного підключення до водопостачання виявив протягом 2011 року "Черкасиводоканал".

Минулого вівторка біля будинку на вул. Лісова, 28 трактор риє яму поряд з каналізаційним люком. З лопатою по драбині спускається працівник водоканалу й відкопує азбестову трубу.

— Господар самовільно врізався у систему. Платити не хоче. Ми кілька разів ставили помпи. А він їх щоразу витягував і користувався каналізацією. Цього разу відріжемо шматок труби, — бригадир Микола Петрович показує місце прокладеної труби.

Будинок стоїть на перехресті Лісової і Кібенка.  На вікнах жалюзі, видніються вазони. Є кондиціонер. Господаря вдома немає.

— Вот он идёт. Молодец, спокойный. Думает, ребята, вы ставьте, уедете, а я снова сделаю, как было, — один із працівників показує на чоловіка у бордовій куртці, що наближається до двору.

Господар називається Анатолієм, прізвище не каже.

— Цей дім ми купили матері, а вона померла. Хату я оформив на себе. Але тут ніхто не живе. Завтра заплачу за все, — обіцяє на ходу.

Працівники водоканалу відрізають 50 см труби. З одного боку забивають колодою, щілини замазують цементним розчином. З другого, що виходить з каналізаційного колодязя, заливають розчином.

— Більша частина реєструється після того, як надсилаємо попередження, — каже 48-річний Володимир Власюк, начальник абонвідділу.

Зараз ви читаєте новину «Виявивили 160 випадків незаконного підключення до водопостачання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути