понеділок, 14 січня 2008 20:32

Валентина Полянінова вчаділа з двома дітьми

У селі Семки Хмільницького району 11 січня чадним газом отруїлася 24-річна Валентина Полянінова, її донька 4-річна Софія Здебська та 6-річна племінниця Ліля Полянінова.

— Я допізна дивився телевізор і заснув на підлозі. Прокинувся близько першої ночі, — розповів МНСівцям чоловік Валентини 26-річний В"ячеслав Здебський. — Прикоснувся до Валі, а вона холодна. Пощупав дітей — теж холодні. У жінки з рота йшла піна. Повідкривав усі форточки, визвав "скору". Ті лише руками розвели.

Увечері сім"я кинула в грубу подвійну норму вугілля.

— Зазвичай тримали температуру в хаті 20 градусів, а тоді вона була аж 25, — каже В"ячеслав. — На заслонку я навіть не глянув, бо завжди її засовував назад, після того як вичищав попіл.

Через відкриту заслінку чадний газ із груби потрапив до кімнати. Чоловік урятувався, бо спав на підлозі. Легкий газ піднявся вгору.

Валентина Полянінова працювала на цукрозаводі. В"ячеслав Здебський — безробітний. Дівчатка відвідували сільський садок.

— Ми племінницю в себе після Різдва лишили. Вона просилася із Софійкою погратися, — веде далі чоловік. — Хто ж міг знати, що так станеться! Із грубою ніколи проблем не було, вона швидко грілася і не диміла.

Зараз ви читаєте новину «Валентина Полянінова вчаділа з двома дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути