Ексклюзиви
пʼятниця, 25 травня 2007 07:09

Убивця три кілометри тягнув бабусю в мішку

42-річний Олександр у селі Красненьке Іллінецького району вбив 74-річну пенсіонерку Марію Лабунську. Жінка жила сама. Раніше працювала на фермі телятницею.

Шукали її понад тиждень. У хаті нічого не було порушено, у скрині лежали її 800 грн на "чорний день". Тіло Марії Лабунської сплило у ставку на покинутій фермі за селом.

За словами начальника райвідділу міліції Володимира Швеця, під час перевірки в селі судимих вийшли на Олександра. Він тричі сидів за крадіжки. Родом із Одеської області. Жив із того, що доглядав людську худобу. Затримали його 15 травня в сусідньому селі Гунча, де мешкає його колишня дружина.

Олександр зізнався, що вночі о 23-й прийшов до Марії поговорити. Хотів винайняти в неї будинок. Та сказала, що в такий час ходять тільки злодії. Це його образило, і він її ударив. Марія схопила сокиру, але Олександр перехопив удар і вдарив жінку обухом по голові. Тіло загорнув у мішок і поволік до ставка — майже 3 км. На фермі прив"язав до тіла мішки з камінням і кинув у воду.

— Небіжчиця була людиною великої душі. Якби взнали, що його привезли, то даю гарантію, люди розірвали б його, — каже сільський голова Микола Мусієнко.

Зараз ви читаєте новину «Убивця три кілометри тягнув бабусю в мішку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути