понеділок, 26 листопада 2007 18:54

У Наталі Дубініної вкрали 10 тисяч гривень

У середу, 21 листопада, двоє грабіжників із обрізом увірвалися до квартири вінничанки Наталії Дубініної. На головах у злодіїв були шапки. Обличчя вони не ховали.

— Один із них сказав: тихо-тихо, а інший вийняв обріз і приставив до доньчиної голови, — розповідає правоохоронцям Наталя. — Потім стали кричати, щоб давала гроші, бо рознесуть дитині голову.

Жінка віддала їм 10 тис. грн. Коли нападники пішли, повідомила до міліції.

— Знайшли в квартирі відбитки злочинців, — говорить начальник сектору карного розшуку ленінського відділу Юрій Янгол. — З"ясували, що одного раніше вже судили за пограбування.

25-річного Юрія Кривенка затримали того ж дня в селі Кожухів Літинського району на Вінниччині, де він жив із дружиною та 10-річною донькою Юлею. Чоловік ніде не працював. Кілька років тому пограбував магазин у Хмільнику.

— Я гроші жінці не віддавав, — каже міліції Юрій. — Хотів віддати, но вона не взяла. Казала, що вони нечисті. Вона нічого не знала про грабьож, але напевно, чуствувала.

Другого грабіжника 21-річного Олександра Бєлова затримали у Вінниці на орендованій квартирі. Під час обшуку в нього знайшли обріз.

— У мене жінка бєрєменна, — говорить Олександр. — Щоб вона родила нормально, хтів підсобити грошима.

Злодіям загрожує до 6 років ув"язнення.

Наталя Дубініна розлучена, з донькою живе сама. Має власний магазин побутової хімії на ринку "Урожай". Гроші жінці повернуть.

— Мені хлопців, звичайно, шкода, бо все життя піде кувирком, — говорить Наталя. — Але ж моя 12-річна дочка перенесла тяжкий стрес, і зараз на реабілітації в лікарні. За нею наглядає психолог.

Зараз ви читаєте новину «У Наталі Дубініної вкрали 10 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути