Ексклюзиви
понеділок, 19 травня 2008 15:45

У Ладижині з"являються дитячі майданчики

Минулого тижня депутати Ладижинської міськради на Вінниччині ухвалили рішення виділити 99 тис. грн для придбання трьох дитячих ігрових комплексів.

— Один встановимо в Губнику, це село на території Ладижинської міськради, два — в Ладижині, — каже міський голова Валерій Коломєйцев, 56 років. — Вони будуть не такі помпезні, як ті, що вже маємо. Вартість одного майданчика 28 тисяч, двох інших — по 34 тисячі гривень.

Перший сучасний яскравий ігровий майданчик для дітей з"явився у Ладижині наприкінці зими. Місту його подарувала компанія "Миронівський хлібопродукт". Розташували в Першому мікрорайоні серед будинків-гуртожитків, де дітей найбільше.

Дитячий комплекс од міської влади в Другому мікрорайоні  Ладижина відкрили два місяці тому. Облаштування обійшлось у 130 тис. грн. Дітей сюди приходить набагато більше, ніж він може витримати. На майданчику вже пошкодили м"яке покриття.

Зараз ви читаєте новину «У Ладижині з"являються дитячі майданчики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути