пʼятниця, 19 вересня 2008 18:34

У Козятині розстріляли магазин Таїси Радіної

По вікнах магазину "Хуторок", що на вул. Івана Франка в Козятині на Вінниччині, стріляли 11 разів. Це сталося у ніч на 12 вересня.

— Ми відкрилися три місяці тому, — розповідає власниця крамниці Таїса Радіна, 40 років. — Приміщення магазину стареньке, та люди приходять сюди часто й за продуктами, й за побутовими товарами. Після цих пострілів я була в розпачі, не знала, що робити, як діяти.

Жінка здивована, що стріляли саме по її магазину:

— Поряд є інше приміщення, спортзал, та обрали чомусь наш магазин. За три місяці роботи жодних скарг або суперечок з боку покупців не було.

Напередодні обстрілу працівники зачинили магазин, як зазвичай, о 21.00. Уранці по відкритті крамниці сліди від пострілів виявили не одразу. Випадково продавщиця помітила на склі тріщину, а потім звернула увагу на вибоїни.

У магазині є сигналізація, але вона не спрацювала. На місце пригоди приїжджали працівники райвідділу міліції. Козятинці, які живуть поряд із крамницею, нічого не чули й не бачили.

— Ніяких пострілів із вогнепальної зброї здійснено не було, — пояснює начальник Козятинського райвідділу міліції Сергій Кутяшев, 45 років. — Вікно було пошкоджене шляхом розбиття. Можливо, стріляли з пневматичної зброї.

Зараз ви читаєте новину «У Козятині розстріляли магазин Таїси Радіної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути