четвер, 13 грудня 2007 18:30

Тяжко побили патруль міліції

6 грудня в барі "Дельта" на пр. Миру в Шепетівці на Хмельниччині попросили патрульних міліціонерів сержанта 31-річного Романа Стадніка та молодшого лейтенанта 28-річного Руслана Якимчука почергувати до закриття. Біля третьої ранку постукали п"ять чоловіків напідпитку.

— Ми сказали, що бар закритий, — розповідає одна з працівниць, яка не захотіла називатися. — Хлопці сказали, що їм пляшку коньяку "на винос". Як зайшли, то сіли за столик. Пообіцяли, як закінчимо прибирати, підуть.

Відвідувачі голосно сміялися, закидали ноги на лавки. Стаднік зробив їм зауваження. Ті запропонували  сержантові випити з ними. Той відмовився. Трьом із компанії це не сподобалося й вони кинулися на правоохоронців з дерев"яними лавками. Романа Стадніка доправили в лікарню з переломом кісток черепа, ребер. Понад півтори години його оперували. У Якимчука — струс мозку. Дебоширів затримали.

— Під ранок колеги чоловіка зателефонували і сказали, що він у реанімації, — розповідає дружина потерпілого Тетяна Стаднік.

Подружжя живе з батьками Романа, у них підростає 9-річний син Дмитро.

Зараз ви читаєте новину «Тяжко побили патруль міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути