Ексклюзиви
четвер, 03 липня 2008 20:15

Тульчинське земляцтво допомогло району на мільйон гривень

Громадській організацій "Тульчинське земляцтво"  виповнився рік. За цей час воно надало Тульчинському району благодійну допомогу на мільйон гривень.

— У наших рядах 137 вихідців із Тульчина, — каже 51-річний Василь Подолян, голова Тульчинського земляцтва та обласної спілки споживчих товариств.

Генеральний директор компанії "Ассоль" міста Одеса Борис Херсонський передав Тульчину спецавтомобіль для поліпшення роботи комунальних служб, допоміг замінити котли на газові в дитсадках, придбав костюми для дитячих хореографічних колективів. Рідній школі N3 Херсонський подарував три комплекти меблів та плазмовий телевізор. Нині підприємець розпочинає будівництво 48-квартирного житлового будинку, цегельного та асфальтобетонного заводів.

Допомогу району постійно надають керівники вінницьких підприємств "Консоль" Григорій Тарадайко, "Петросбудінвест" Володимир Гаркушин, "Украгровест" Олександр Дан, директор Вінницького училища культури і мистецтв Станіслав Городинський, директор Шпиківського молокозаводу Микола Бідюк та інші.

Організація збирає матеріали для видання альбому "Видатні земляки Тульчинщини".

Зараз ви читаєте новину «Тульчинське земляцтво допомогло району на мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути