пʼятниця, 02 листопада 2007 07:11

Світло в гуртожитках відключатимуть посекційно

30 жовтня у місті Нетішин Хмельницької області протягом шести годин без світла залишалися сім гуртожитків, де живуть 200 родин та 320 несімейних. Ще близько двох годин не мали світла два гуртожитки працівників Хмельницької АЕС.

Рішення про відключення ухвалило керівництво міських електромереж. Причина — лише половина мешканців гуртожитків платять за електроенергію.

Власник гуртожитків міське житлово-комунальне об"єднання провело з енергетиками переговори. Домовилися, що відключатимуть не весь гуртожиток, а його окремі секції. Проте й це у міськвиконкомі вважають неправильним.

— То що, люди мають "вибивати" борги з сусідів, щоб не сидіти в темряві? —  запитує перший заступник мера Вадим Власюк, 32 роки. — Хай борги стягують через суд, а не методом уведення колективної відповідальності.

У Нетішині 35 тис. жителів. Понад 3 тис. живуть у гуртожитках.

— Мені до лампочки, хто, кому й що винен. У мене сплачене все до копійки, — обурюється мешканка гуртожитку Алла Дмитрук, 30 років. — Півдня моя дворічна донька їла всухом"ятку. Якщо у понеділок  не буде світла — позовна заява буде в суді.

Зараз ви читаєте новину «Світло в гуртожитках відключатимуть посекційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути