Ексклюзиви
четвер, 04 грудня 2008 16:42

Суддя Люлько лікує серце в Києві

26 листопада суд Замостянського району Вінниці відмовив у порушенні кримінальної страви проти голови суду Тульчинського району Володимира Люлька. 34-річного Люлька звинуватили в інсценуванні замаху на своє життя та підпалі приміщення райсуду 16 жовтня.

— Нині Володимир Володимирович у Києві в одній із лікарень. Де саме, не скажу, у нього щось пов"язано з кардіологією, — говорить начальник слідчого відділу прокуратури Вінниччини Сергій Грисик, 40 років. — Туди він поїхав лікуватися якось дивно. Спочатку був в обласній лікарні імені Пирогова, а як зібралися провести деякі аналізи, раптово переїхав.

На жодне із трьох судових засідань підозрюваний не з"явився. Після другого засідання Люлько написав заяву, що його інтереси представлятиме довірена особа.

— Така справа перша за всю історію України, — продовжує Сергій Грисик. — Люлько заявляв спочатку, що в нього стріляли через скло в машині. У салоні було повно битого скла від кулі, а на його одязі жодної частинки. А волосся на голові обпалене (ввечері перед замахом невідомі підпалили приміщення Тульчинського райсуду. — "ГПУ"). Ще багато деталей у цій справі свідчать проти нього. Було призначено 40 експертиз. Із них вже по висновках трьох є підстави порушити кримінальну справу.

На рішення Замостянського суду обласна прокуратура подала апеляцію. У жовтні справу під особистий контроль взяли Президент України та генпрокурор.

Зараз ви читаєте новину «Суддя Люлько лікує серце в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути