Ексклюзиви
пʼятниця, 21 березня 2008 18:18

Степана Дровозюка обрали директором

На таємному голосуванні співробітників  інституту післядипломної освіти Степан Дровозюк набрав 80% голосів. Він має звання доктора історичних наук та працює заступником директора Вінницького торговельно-економічного інституту. Колишній керівник інституту післядипломної освіти Людмила Юрчук свою кандидатуру на голосування не виставляла.

— Вона так багато за сім років зробила для інституту, що набрала б не менше, — говорить проректор із навчальної роботи 42-річна Галина Іваніца. — Її проблема в тому, що вона не реагувала на бруд, який на неї виливали кілька наших співробітників.

Голова обласної організації Всеукраїнського педагогічного товариства ім. Ващенка Олег Колесник звинувачував Людмилу Юрчук у відсутності педагогічного стажу та авторитарному керівництві. Начальник управління освіти Ігор Івасюк вважає, що вона більше займалася політикою, а не освітою. Нині Юрчук залишилася на посаді завкафедри інституту, яку до цього поєднувала із посадою директора.

Зараз ви читаєте новину «Степана Дровозюка обрали директором ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути