Ексклюзиви
пʼятниця, 15 червня 2007 07:14

Софійка була єдиною донькою у Васильченків

Тиждень тому вінничани 31-річний Віталій та 28-річна Тетяна Васильченки завершили косметичний ремонт квартири в будинку N110 на вул. Станіславського. Почали збирати меблі. У суботу 9 червня в спальні закінчували складати ліжко, коли їхня єдина 2-річна донька Софійка показала ручкою на підвіконня — хотіла там погратися.

Батьки пересадили малу. Пластикове вікно було відкрите, лише запнуте москітною сіткою. Софія рукою натиснула на неї. Тоненький матеріал не витримав. Дитина впала з висоти четвертого поверху на асфальт, біля входу до магазину "Продторг".

У реанімацію дівчинку привезли з тяжким забоєм головного мозку, переломами рук і ніг, кісток черепа з обох сторін. Лікарі попередили, що травми смертельні. Софійка померла наступного дня.

— Ми кожну годину дзвонили до лікарні, надіялися, що виживе, — каже начальник міліції Замостянського району Сергій Сокиран, 35 років. — У дитини п"ять разів зупинялося серце.

Віталій та Тетяна одружилися три роки тому. Ніде не працюють. Жили з матір"ю чоловіка. У двокімнатну квартиру хрущовки вселилися два місяці тому. Помешкання їм звільнила старша сестра Віталія. Сама ж переїхала жити до матері.

Зараз ви читаєте новину «Софійка була єдиною донькою у Васильченків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути