середа, 07 листопада 2007 07:06

Сергія Антощука вбило струмом

18 жовтня бригада електромонтерів Шепетівського РЕМу Вінницької області виїхала підготувати електролінію в центрі міста на вул. 400-річчя Шепетівки для ремонту, запланованого на наступний день.

Спочатку, згідно з правилами, відключили мережу від напруги, провели заземлення. Черговий електромонтер 48-річний Сергій Антощук переплутав лінії й торкнувся дротів. Його вразив струм у 10 тис. В. У стані клінічної смерті чоловіка доправили до реанімації. За півгодини він помер.

— Сергій Антощук 20 років пропрацював у РЕМі. Кожен електромонтер напам"ять знає нумерацію ліній району, — каже електромонтер-пенсіонер Олександр Гурінович. — Як він міг їх переплутати, не знаю. Відстань між лініями — 60 метрів.

Востаннє трагічний випадок у РЕМі був 1995 року.

Напарник загиблого Іван Савчук, на очах якого все відбулося, отримав психологічну травму. На прохання Савчука його перевели у водії.

— До Антощука ніколи не було зауважень, — каже начальник РЕМу Олександр Попов. — Не відмовлявся від чарки, та не в робочий час.

Сергій Антощук власних дітей не мав. Виховував падчірку.

Зараз ви читаєте новину «Сергія Антощука вбило струмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути