пʼятниця, 02 листопада 2007 07:12

Селу Демидівка не дали обіцяного газу

Улітку газівники й місцева влада запевняли жителів села Демидівка Жмеринського району Вінницької області, що запасатися вугіллям і дровами необов"язково: до початку жовтня в хатах буде газ. На його проведення сільрада виділила 130 тис. грн, з кожного двору зібрали по 1,8 тис. Проте село досі без блакитного палива.

— Ми розібрала грубу, поставили двоконтурний котел, ремонт зробили, — розповідає жителька Демидівки 28-річна Олена Трохимчук. — Тепер гріємося всі в одній кімнаті тепловентилятором. У сільраді сказали, до Нового року, може, газ уключать.

У Демидівці 450 хат. До 350 підвели труби. Газ по них ще не пустили. Його мають подавати з села Могилівка, що за 2 км.

— У Дніпропетровську дом зірвався, то кругом по області газові розпрєдєлітєлі провіряють. Того й затрималися з включенням газу, — висловлює свою версію 58-річний Микола Мельник.

Вінницька фірма "Газбудсервіс" обіцяє провести в село блакитне паливо протягом місяця. Нині перевіряють мережі, аби переконатися, що в них не буде витоків.

— Молодьож завжди спішить, — зауважує сільський голова Демидівки 51-річний Іван Брацлавський. — Ніхто ж не просив зразу грубу з хати викидати. Ми, щоправда, казали людям, аби не запасалися вугіллям.

Зараз ви читаєте новину «Селу Демидівка не дали обіцяного газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути