середа, 31 жовтня 2007 07:10

Романа Ковальчука вбило струмом

Уранці 23 жовтня 36-річна Марія Ковальчук із села Розсоші Хмельницького району прала білизну на першому поверсі фермерського гуртожитку. Лишила 4-річного сина Рому й сама вийшла з кімнати.

— Рома попросив хліба з цукром, — розповідає Марія. — Я повернулася за кілька хвилин. Дитина лежала на підлозі. Навєрно, схопився за оголений дріт машинки.

Сусідка побігла до сільради викликати "швидку".

— Ми приїхали хвилин за п"ять, — каже сільський лікар Тетяна Галко, 25 років. — Над дитям стояв батько. Його всього аж трусило. Серцебиття у хлопчика вже не було. Ми зробили штучне дихання, масаж серця, вкололи адреналін. Нічого не допомагало.

— У Ромки добре виходило ганяти м"яча, — згадує брат хлопчика 16-річний Костянтин. — А ще він любив стояти на голові. Бувало, стане посеред комнати і стоїть. Так йому нравилося.

Марія не працює, доглядає однорічну Карину й Ангеліну, 2 роки. Батько Анатолій, 36 років, працює на фермі. Старший син Костянтин допомагає пасти корів у місцевому господарстві.

Зараз ви читаєте новину «Романа Ковальчука вбило струмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути