Ексклюзиви
пʼятниця, 19 жовтня 2007 07:11

Роман Присяга побив даїшника гумовим кийком

Інспектора В"ячеслава Шаблевського, 36 років, доставили в травматологію з забоєм голови. Травму він отримав під час затримання водія, який керував автомобілем у нетверезому стані.

12 жовтня близько десятої вечора по вул. Проскурівській у Хмельницькому на великій швидкості промчав мікроавтобус "Мерседес-спрінтер". Автомобіль помітили два інспектори ДАІ. На їхню вимогу зупинитися водій додав швидкості. Переслідування продовжилося вул. Кам"янецькою. Потім авто звернуло на вул. Київську і зупинилося.

— Водієві наказали вийти з автомобіля, — розповідає старший слідчий міської прокуратури Лариса Леськів. — Той спробував завести машину, але йому не вдалося. Тоді він вийшов, відібрав гумовий кийок й кілька разів ударив ним міліціонера по голові. Пасажир також чинив спротив.

Водія, 29-річного Романа Присягу, та пасажира, 29-річного Олександра Потушинського, приборкували викликаний наряд ДАІ та опергрупа. Судмедекспертиза встановила, що обидва були п"яні. Проти них порушено кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Роман Присяга побив даїшника гумовим кийком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути