вівторок, 19 лютого 2008 17:15

Роман Дмитрик із сестрою грабували односельців

Тиждень тому затримали 22-річного Романа Дмитрика та його сестру Світлану Телешман, 14 років. Вони грабували літніх людей у селі Бабчинці Чернівецького району на Вінниччині.

— Спочатку напали на 76-річну жінку, — розповідає начальник Чернівецького райвідділу міліції Володимир Воронюк. — Зайшли у двір, чоловік узяв сокиру під хатою і став погрожувати старенькій. Побив її та наказав віддати гроші. У жінки було 108 гривень, вона й віддала.

Щоб не впізнали односельці, злочинці одягнули шапки з дірками для очей. Поверх них новорічні пластикові маски тварин. За вкрадені гроші Роман купив собі куртку, а сестрі чоботи.

— У них сім"я неблагополучна, — каже секретар селищної ради  Валентина Чорнопищук. — Батько згорів у пожарі із-за п"янки. Мати має ще двох дітей, живе на пособіє. Цей Ромка раніше був судимий за крадіжки, його мамка тоже.

— Уже наступного дня вони прийшли до 72-річної Галини Довіняк і почали її бити, — веде далі Воронюк. — Потім увійшли до хати й побили 74-річного Пилипа Довіняка, забрали 1062 гривні й втекли. господарі подали заяву в міліцію. Злодіїв затримали.

Проти Романа порушено кримінальну справу за сплановане пограбування. Судитимуть і його сестру.

Зараз ви читаєте новину «Роман Дмитрик із сестрою грабували односельців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути