вівторок, 23 жовтня 2007 07:12

Раїсі Дудник забруднили колодязь

13 жовтня близько десятої ранку самотньої пенсіонерки Раїса Дудник із села Селище Літинського району Вінницької області набирала воду, яка качається з її колодязя через водогін, і помітила, що вона червона. Жінка подумавши, що на дні труп. Викликала міліцію.

— З колодязя п"ятиметрової глибини викачали понад тонну води, — каже начальник районної рятувальної служби МНС Микола Рубаха. — Вона була рожево-червоного кольору, без запаху. На дні нічого не знайшли. У шести криницях поруч вода чиста.

У Селищі підозрюють, що жінці спеціально забруднили колодязь. Він стоїть накритий біля дороги. Йому, кажуть, уже близько 200 років. Там часто зупинялися й набирали воду водії та перехожі. На них Раїса Миколаївна постійно сварилася. Нещодавно вона провела від колодязя водогін і зняла відро.

— Торік у селі в один день забруднили два колодязі. Один належить колишньому сільському голові, інший — його сусідові. Досі не знайшли винуватця, — розповідає голова селищної сільради 41-річний Михайло Бевз. — Тоді залили в колодязь олійну фарбу. Вода була жирна, смерділа ацетоном.

Сільрада найняла бригаду з району, яка у вихідні вичистить колодязь. Коштуватимуть роботи до 300 грн. За даними експертизи, у воду висипали порошкову фарбу.

Зараз ви читаєте новину «Раїсі Дудник забруднили колодязь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути