понеділок, 19 листопада 2012 05:45

Проходили "Вінницькі дні моди"

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
 

Із 7 по 11 листопада в торговельному центрі "Шок" проходили "Вінницькі дні моди". Щодня відбувалися п'ять-шість показів. На демонстрацію однієї колекції дизайнери запрошували по 10-15 моделей. Зачіски та макіяж їм робили 10 студенток із вінницької філії столичного університету культури. За п'ять днів перукарі та візажисти використали 50 банок лаку для волосся по 200 г кожна, 2500 шпильок і півкілограма пудри.

Студентки на показі працювали безкоштовно.

— Це в нас така практика була. За свої гроші матеріал брали. Особисто я на 200 гривень накупила лаків і шпильок, — розповідає студентка другого курсу 18-річна Вікторія Анненкова, участь у показах бере втретє. За день робила по 15 зачісок. — Плюс із дому ще щось принесла. Добре, що і дизайнери давали лаки та шпильки. Правда, небагато.

Свої колекції представили відомі в місті дизайнери: Ольга Родченко, Олександр Очеретний, Марина Ярославська. Уперше моделями були інваліди на візках із громадської організації "Гармонія". Демонстрували одяг власного виробництва.

Зараз ви читаєте новину «Проходили "Вінницькі дні моди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути