четвер, 21 квітня 2011 17:35

Профнастил є оптимальним співвідношенням ціни, якості та довговічності

Профнастил — один із найзатребуваніших покрівельних та фасадних матеріалів. Він вирізняється широким асортиментом та спектром використання. У Вінницькій області якісний та доступний матеріал пропонує фірма-виробник "Арсенал-Центр". Усі профнастили поділяють на групи за цільовим призначанням: стінові, покрівельні, стельові та несучі. Висота профілювання профнастилу від 8 до 100 мм. Детальніше розповідає директор Вінницької філії "Арсенал-Центру" Олексій Бурлак.

Які споруди у Вінниці зводять із профнастилу "Арсенал-Центру"?

— Вапнярський елеватор, Калинівське хлібоприймальне підприємство, продуктові склади у Вінниці по вулиці Гонти, фасад Вінницького заводу тракторних агрегатів по вулиці Кірова, автосалон "Фольксваґен" по вулиці Лебединського, торговий комплекс "Хуторянка" по вулиці Бучми.

Які особливості застосування профнастилів порівняно з популярною тепер металочерепицею?

— При облаштуванні покрівлі профнастилами системи носійних конструкцій простіші. Під час їх монтажу значно зменшується процент відходів матеріалу, що важливо при облаштуванні покрівель зі складною конструкцією.

Що нового може запропонувати нашому споживачеві промислова група "Арсенал"?

— Пропонуємо широку кольорову гаму сировини, з якої виготовляємо профнастили. 2007-го "Арсенал" вивела на ринок металочерепицю і профнастили з алюмооцинкованої сталі з полімерним покриттям та без нього. Корозійна стійкість алюмоцинку вп'ятеро перевищує показники оцинкованого металу. На новинку завод-виробник дає гарантію на 20 років експлуатації. Непофарбований алюмоцинк добре підходить для виробництва профнастилів, тому що втричі краще відбиває сонячні промені, ніж традиційний цинк, який із часом окислюється й темнішає. Термін експлуатації алюмоцинку вп'ятеро довший, ніж в оцинкованого металу. Наша ексклюзивна пропозиція — пофарбований метал в колір "стіни із каменю", "глиняної цегли" та "дерева". Даний метал викликав фурор серед профілірувальників і замовників. Настільки якісного та індивідуального продукту інші компанії 2010 року не змогли запропонувати українським споживачам.

Що входить у вартість профнастилу?

— Консультаційні, технічні та розрахункові послуги при купівлі металопродукції безкоштовні. На весь товар надаємо гарантію. Вартість профнастилів однакова для поставок по всій території України. Маємо понад 60 представництв зі складами по всій Україні. При замовленні більш як 1000 "квадратів" доставка безкоштовна. Маємо гнучку систему знижок.

м. Вінниця, пров. Цегельний, 12.

Тел.: 0(432)56 29 00, 35 11 39, 55 42 42.

Зараз ви читаєте новину «Профнастил є оптимальним співвідношенням ціни, якості та довговічності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути