Ексклюзиви
понеділок, 13 жовтня 2008 18:15

Поштовики справили новосілля

9 жовтня у Всесвітній день пошти в місті Тульчин на Вінниччині урочисто відкрили оновлений операційний зал центру поштового зв"язку N6.

— Операційний зал відповідає сучасним вимогам. Тут належні умови для праці та обслуговування клієнтів, — відзначає директор Вінницької дирекції "Укрпошта" Віктор Котельник, 47 років. — На черзі оновлення сортувальної дільниці та кімнати для листонош. Надіємося, що зробимо це вже в поточному році.

У залі вишуканий інтер"єр, нові меблі, сучасний євроремонт. Оператори поштового зв"язку в Тульчині запропонують клієнтам понад 50 поштових послуг.

— Ми автоматизували всі робочі місця операторів, — приєднується до розмови начальник центру в Тульчині Анатолій Васіліогло, 59 років. — Відремонтували й облаштували приміщення відділень. Це результат нашої спільної роботи, дирекції "Укрпошти" та місцевої влади. Сільські громади сіл Маяки, Копіївка та Заозерне подарували велосипеди всім листоношам.

Привітали поштовиків у оновленому операційному залі голова райадміністрації Олег Новіцький, голова райради Анатолій Бузік і мер Тульчина Валерій Весняний.

Листоноші й оператори отримали від дирекції "Укрпошти" грошові премії.

Цього року за рахунок коштів району новосілля справили відділення зв"язку в селах Копіївка, Крищинці, Заозерне, станції Журавлівка.

Зараз ви читаєте новину «Поштовики справили новосілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути