Ексклюзиви
четвер, 18 березня 2010 16:27

Під час жіночого турніру вилучили всю команду

У боулінг-клубі "Амагама" в торгово-розважальному центру "Мегамолл" уперше у Вінниці пройшли змагання серед жіночих команд. На фінішній прямій за некоректну гру суддя вилучив із заліку одну з команд.

— Від команди, яка грала на сусідній доріжці, поступила заява, що сусідки використовують сильного гравця тоді, коли кидок має зробити дівчина, яка не надто добре грає, — коментує ситуацію ведучий турніру, промоутер "Амагами" Антон Болотюк, 29 років. — Організатори  вирішили дискваліфікувати команду з турнірної таблиці, хоч по заліку вони зайняли друге місце.

Усього взяли участь 10 команд. Команда, яка зайняла перше місце, отримала три години у віп-сауні від оздоровчого центру краси "Алькор", подарунковий сертифікат на 300 грн від магазину білоруської косметики "Краса і гармонія". Сніжана Потафа за результатами фіналу набрала найбільшу кількість балів в особистому заліку. Їй подарували тур Європою.

Завдяки вищеназваним організаторам, а також медіа-підтримці "Газети по-українськи", газети "Смарт", журналу "Фешн вік", рекламних агенцій "ГРУ", "Вектор", "Рост Медіа", радіостанції "Наше радіо" та "Авторадіо" відбулося свято для жінок.

Зараз ви читаєте новину «Під час жіночого турніру вилучили всю команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути