пʼятниця, 20 червня 2008 18:07

Під час аварії загинув 8-річний син водія

— Ой, горе! Цій дитина б жити і жити, — зітхає кухар придорожнього  ресторану "Лісова сторожка". — На вулиці йшов дощ. Тут чуємо, колеса, як засвистят і щось сильно гупне. Дєвочки прибігли. Кажуть, аварія страшна. Лежала жінка у крові, в "скору" мертвого хлопчика заносили. А на дорозі червона "восьмьорка" врізана у грузовик.

18 червня опівдні дорогою Вінниця—Немирів їхав "ВАЗ-2108". Вінничанин 34-річний водій легковика перевищував швидкість. На повороті в напрямку Липовця помітив вантажівку. Машина стояла на перехресті, пропускаючи інші авто. Чоловік різко загальмував. На слизькій дорозі авто занесло вправо. Воно врізалося в "газон".

У салоні "вісімки" перебували троє пасажирів. 8-річний син водія загинув на місці пригоди. 68-річну вінничанку та 18-річну жительку Немирова доправили до лікарні. Їхній стан тяжкий. У пенсіонерки множинні переломи, ушкоджена селезінка, струс мозку. У дівчини травмований хребет. Водій вдарився головою.

Шофер вантажівки не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Під час аварії загинув 8-річний син водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути