Ексклюзиви
четвер, 20 березня 2008 19:20

Олена Тучак вилікувалася від раку

Автор: фото: Тетяна САРАХАН
  Олена Тучак із Козятина прикладається до чудотворних ікон у церкві села Кіровка Калинівського району на Вінниччині. У спеціальному зошиті, що лежить поряд записані вісім випадків зцілення від онкохвороб і гангрени
Олена Тучак із Козятина прикладається до чудотворних ікон у церкві села Кіровка Калинівського району на Вінниччині. У спеціальному зошиті, що лежить поряд записані вісім випадків зцілення від онкохвороб і гангрени

У вінницькому Преображенському соборі до 23 березня виставлені три чудотворні ікони з церкви Преподобної Параскеви Сербської села Кіровка Калинівського району Вінниччини.

Біля образів молиться 35-річна Олена Тучак із Козятина. Два роки тому в Олени Тучак лікарі виявили пухлину в яєчниках розміром із волоський горіх. За рік пухлина виросла до 10 сантиметрів.

Торік у квітні Олену прооперували у вінницькому онкодиспансері.

— Лікар сказав: "Ми не даємо гарантії, що виживете", — каже Олена Іванівна. — дуже боялася смерті. Від онкохвороби два дядьки рідних померли.

Щонеділі Олена замовляла молебень в отця Романа з церкви. Із порізаним животом стояла на колінах і просила зцілення. За півроку після операції від старости жінка дізналася про кіровську ікону.

Торік 14 серпня, на Маковея, парафіяни храму в Кіровці освячували різнотрав"я. Отець Віталій промовив: "Господи, пошли Духа Святого на цю воду і на ці принесені дари й освяти їх". Люди побачили сяйво в образі Спасителя, схоже на спалах фотоапарата. На склі ікони із внутрішнього боку був відбиток Божої Матері із крапель мира. Відтоді до ікони з"їжджаються прочани.

Олена Тучак їздить до ікони з листопада. Нещодавно лікарі сказали, що в неї гарні аналізи й раку немає.

Цими днями в Преображенському соборі мироточиві образи збирають сотні людей.

Зараз ви читаєте новину «Олена Тучак вилікувалася від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути