Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2007 07:02

Олександра Жука затримали на хабарі

Як стало відомо "ГПУ", 17 жовтня в фойє приміщення "Укртелекому" на вул. Збишка у Вінниці затримали начальника центру експлуатації первинної мережі 51-річного Олександра Жука. Його звинувачують в отриманні 25 тис. грн хабара від підприємця з Козятинського району.

35-річний бізнесмен Геннадій Барсов рік тому викупив п"ять соток землі під селом Козятин. Почав будувати склад. Місяць тому дізнався, що на цьому місці мають прокладати телефонну лінію.

— Уже поклав фундамент, і що ж мені зносити його? — обурюється Барсов. — Пішов до цього Жука, прошу, оформіть дозвіл на перенесення кабелю в інше місце. Він сказав: це можна зробити за 25 тисяч гривень.

Чоловік поскаржився в міліцію.

Під час затримання Жук намагався втекти.

Кожен власник території, через яку проходить наземна або підземна телефонні мережі, має право на перенесення кабелю в інше місце. Для цього необхідно написати заяву й віднести до інформаційного центру у Вінниці на вул. Козицького, 22. Заявник оплачує лише роботу робітників з прокладання кабелю. Вартість залежить від обсягу робіт. Точних цифр в "Укртелекомі" не називають.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Жука затримали на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути