четвер, 23 жовтня 2008 19:28

Олександр Очеретний покаже вечірні сукні з камінням Сваровські

Олександр Очеретний покаже вечірні сукні з камінням Сваровські

26 жовтня у Вінниці відбудеться другий фестиваль моди "Вінницький подіум". У ньому візьмуть участь вінницькі дизайнери Олександр Очеретний та Володимир Подолян, дизайн-студії Марини Ярославської та "DES", торгова марка "Грація", галерея "ІнтерШик", вінницьке профучилище сфери послуг.

— Ми хочемо, аби люди знали: красиві речі можна придбати не тільки на подіумах столиці чи Парижа, а й у Вінниці, — каже Наталя Кобтєва, 40 років, із міського управління розвитку споживчого ринку. — Показ триватиме 3 години.

30-річний вінницький дизайнер Олександр Очеретний розповідає, що його колекція поділена на два блоки:

— Перша частина — речі осінньо-зимового періоду: куртки, піджаки, пальта. — Вони будуть у французько-українському стилі. Друга половина — вечірні сукні, розшиті кристалами Сваровські. Ця частина присвячена Новому року. Моя колекція наповнена жіночністю, легкістю та бездоганністю.

Три вечірні сукні із нової колекції дизайнер 30 листопада покаже в Києві на фестивалі моди "Леді Вінтер". Торік Очеретний здобув другу премію за свою колекцію на Лондонському Тижні моди.

Переможниця конкурсу "Міс Вінниця-2008" 18-річна Лілія Поліщук на фестивалі  представлятиме одяг дизайн-студії "DES". Дівчина каже, ще не знає у чому виходитиме.

— Весною на конкурсі краси ми виходили в комбінезонах від цієї студії, — говорить Ліля. — Нас було 16 конкурсанток, і для кожної дизайнери студії підготували індивідуальні комплекти.

На фестиваль приїде Тетяна Краєва, головний редактор київського журналу "КосмоЛеді" та дизайнер Роман Топілов із Одеси. Він організував "Одеський подіум".


Фестиваль розпочнеться о 16.00 у вінницькому драмтеатрі ім. Садовського за адресою: вул. Театральна, 13. Вартість квитків 30–100 грн. Придбати їх можна в касах театру та Центрального універмагу.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Очеретний покаже вечірні сукні з камінням Сваровські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути