Ексклюзиви
четвер, 23 жовтня 2008 19:34

Ободівський цукрозавод зупинився вперше за 124 роки

— Ні в революцію, ні у Велику Вітчизняну підприємство не простоювало жодного сезону, — розповідає директор Ободівського цукрового заводу Василь Десяк. — І лише в цьому році машини із цукровим буряком до нас не їдуть. Нема що везти.

Цьогоріч уперше за 124 роки існування Ободівський цукровий завод у Тростянецькому районі не працюватиме. Десяк каже, на складі підприємства 7 тис. т цукру 2007 року випуску.

— Його не чіпаємо, — продовжує директор. — Завод живий, стабільно отримують зарплату 60 працюючих. Боргів ніяких не маємо, але й роботи нема.

На початку року люди, які назвалися представниками нового власника, намагалися вивезти техніку з Ободівського цукрозаводу. Місцеві жителі тоді відстояли його.

— Власник заводу "Брокбізнесбанк" начебто збирається в наступному році кредитувати сільгосппідприємства для вирощення цукрового буряка, — говорить заступник голови Тростянецької райадміністрації Олексій Алєксєєв.

Зараз ви читаєте новину «Ободівський цукрозавод зупинився вперше за 124 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути