Ексклюзиви
четвер, 22 січня 2009 19:15

Новини коротко

2 млн грн із бюджету Вінниччини виділили на продовження будівництва хірургічного корпусу обласної лікарні ім. Пирогова. Торік регіон витратив на це 8,6 млн грн. Будівництво розпочали 1995-го, але заморозили через брак коштів. Відновили позаторік. Щороку в лікарні лікуються понад 25 тис. пацієнтів, із яких 9 тис. потребують хірургічного втручання.



Троє чоловіків у ніч на 14 січня померли від переохолодження в Жмеринському районі. 51-річний Михайло Лобатюк приїхав до матері у село Станіславчик на свята. Тіло знайшли зранку у центрі села за 4 км від дому. Припускають, що чоловік пішов у гості до знайомих, де випив. Заснув на вулиці, коли повертався. Цієї ж ночі померли 51-річний Петро із сусіднього села Потоки та житель Жмеринки 73-річний  Володимир. Першого знайшли на власному городі. Другого біля свого будинку.



До Москви 27–29 січня на помісний Собор Руської православної церкви поїдуть четверо вінничан: керуючий Вінницькою єпархією владика Симеон, настоятель Лядівського монастиря отець Антоній, священик Преображенського собору отець Віталій Голоскевич і мирянин — мистецтвознавець Володимир Синіцин. На Соборі обиратимуть патріарха. Із 500 делегатів 200 будуть з України. 1 лютого стане відоме ім"я нового предстоятеля.



У Калинівці на стадіоні "Авангард" залили ковзанку. Її площа 1,5 тис. кв. м. Вхід безкоштовний. Ковзани напрокат коштують 10 грн/год. Щодня на ковзанку протягом години приходить 30— 40 людей, переважно діти та студенти.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути