четвер, 28 серпня 2008 18:33

Новини коротко

Музей історії прокуратури області відкрили напередодні Дня Незалежності у Вінниці. Він нараховує 20 експонатів — фірмовий одяг дореволюційного прокурора, вирізки з газет та журналів про розслідування резонансних справ. Поповнити експозицію обіцяють ветерани служби. Вони передадуть музею свої нагороди — іменні годинники, відзнаки.



Із Вороновиці до Немирова прибула Всеукраїнська пересувна виставка на тему Голодомору 1932–1933 років. Її відкриття відбулося 27 серпня у Немирівському літературному музеї ім. Некрасова. 68 стендів містять фото та архівні матеріали з різних регіонів.


31 млн грн залишилося виплатити жителям Вінницької області, які є вкладниками Ощадбанку. За інформацією Вінницького обласного управління "Ощадного банку України", ці кошти перебувають на рахунку управління, але за ними або не звернулися вкладники, або вони неправильно оформили документи.



Бершадський танцювальний колектив "Мрія" здобув друге місце у номінації "Естрадні танці" і благодійному дитячому фесті "Чорноморські ігри" в Скадовську. 10–14-річні артисти з Вінниччини змагалися нарівні із 20–25-річними. У подарунок бершадчани отримали рюкзаки, канцтовари та футболки із логотипами фестивалю.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути