понеділок, 10 грудня 2007 18:11

Ніну Станіславчук поховали біля чоловіка

У ніч на 6 грудня в селищі Турбів Липовецького району Вінницької області до Ніни Станіславчук, 59 років, прийшли по самогон двоє 21-річних чоловіків. Господиня не дала горілки в борг.

— Вони стали бити її, а потім задушили, — розповідає начальник Липовецького райвідділу міліції Віктор Марухно, 37 років. — Одного уже судили за крадіжку.

Ніна Станіславчук торгувала на ринку насінням, сушеними яблуками, кропом, петрушкою. Знали жінку й як кравчиню. Вона безплатно підшивала штани, підрублювала штори.

Минулого місяця жінка віддала заміж меншу доньку 22-річну Тетяну. Вона та її сестра Віта, 27 років, живуть у Вінниці. Вихідними приїздять додому. Мати намагалася переконати доньок, щоб ті переїжджали жити до неї. Під час гостин годувала зятя варениками. Вранці дітей не будила, щоб поспали досхочу.

— Скучно їй самій було жити. Все казала: поженилися, то давайте вже внуків, — каже зять Сергій Тимчишин. — Хворіла через слабке серце та щитовидку. Операцію восени робили. Останнім часом на поправку пішла.

Ніну Станіславчук поховали в сусідньому селі Приборівка біля чоловіка, що був звідти родом. Він помер півтора року тому.

— Мати родом із Антонівки Томашпільського району, і звідти вся родина приїхала, — говорить донька Таня. — На моєму весіллі стільки не було родичів, як на похороні.

Зараз ви читаєте новину «Ніну Станіславчук поховали біля чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути