Ексклюзиви
четвер, 11 вересня 2008 21:13

Наталі Добринській вручили ключі від автівки

9 вересня олімпійська чемпіонка 26-річна Наталя Добринська у залі міського Палацу мистецтв "Зоря" отримала ключі від автомобіля. На сцені мер Вінниці Володимир Гройсман, 30 років, вручив Наталі документи на автівку та сертифікат на 20 тис. грн.

— Це на бензин, — каже мер.

Жінка прямує до входу в Палац мистецтв і роздивляється подарунок: червону "Тойоту-Ауріс" з бантом на капоті.

— Чоловік на ній їздити все одно не буде — червоний не чоловічий колір, а мені вона подобається, — усміхається Наталя. — Я за кермом два роки їздила на "шкоді". Цей автомобіль теж гарний. Я рада будь-якому, якщо його дарують.

Легкоатлетку, яка здобула "золото" в семиборстві, обласна влада нагородила медаллю "За заслуги перед Вінничиною". Нагорода виготовлена зі срібла та золота й оздоблена коштовним камінням. Від мерії спортсменка отримала сріблясту восьмикутну зірку з малим гербом Вінниці посередині. Від держави має одержати 700 тис. грн.

Місцеві бізнесмени подарували Наталі каблучку з біло-жовтого золота з діамантом, спорткомітет міста — штангу, а федерація боксу у Вінницькій області — золоту статуетку боксерської рукавички. Минулого тижня президент Віктор Ющенко вручив Добринській орден Княгині Ольги "За заслуги перед Україною" ІІІ ступеню. Напередодні Олімпіади за здобуте восьме місце в Афінах від місцевої влади спортсменка отримала однокімнатну квартиру на шостому поверсі дев"ятиповерхівки в приміському селі Аргономічне.

 Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко присвоїв Наталі Добринській звання лейтенанта міліції, а начальник міліції області генерал-майор міліції Василь Поліщук подарував іменну зброю — дамський пістолет "Форт" та ексклюзивні вироби українських майстринь — вишиванку та скатертину.

Зараз ви читаєте новину «Наталі Добринській вручили ключі від автівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути