Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2007 19:54

Найбільші аварії 2007 року

За рік, що минає, на дорогах Хмельниччини сталося понад 1,2 тисячі аварій. У них загинули 290 людей. Майже стільки ж аварій та загиблих на Вінниччині.

17 квітня близько 14.00 на трасі Львів—Кіровоград—Знам"янка біля села Лозове неподалік містечка Волочиськ Хмельницької області вантажівка "рено" виїхала на зустрічну й зіткнулася з пасажирським мікроавтобусом "форд". Лобовий удар вантажівки ум"яв бусик у насип біля дороги — 11 пасажирів та водій загинули. Вони поверталися з базару в Хмельницькому до міста Ковель Волинської області. Усі пасажирки — жінки. Одна з них була вагітною. Водій вантажівки отримав незначні ушкодження.

8 квітня таксист "Деу Ланоса" у Хмельницькому на просп. Миру збив двох пішоходів. Чоловік загинув на місці пригоди. Жінка, яка була на 31-му тижні вагітності, померла в лікарні. 30-річний водій утік. Авто заховав у селі Давидківці Хмельницького району. Шофера знайшли в листопаді та засудили на сім років.

21 листопада о 9.20 водій маршрутки Волочиськ—Славута через замерзлі вікна не побачив потяга на переїзді біля села Покощівка Ізяславського району. Поїзд дав гудок, але водій не чув його — у салоні гучно лунала музика. Від зіткнення троє пасажирів загинули. Ще десятьох, а також водія, доправили до лікарні.

14 липня на вул. Червоноармійській у Вінниці "фольксваґен" вилетів на зустрічну, де лоб у лоб зіткнувся з ВАЗ 21093. У "жигулях" загинули троє харків"ян, які прямували на весілля до рідні. 21-річного водія оштрафували на 100 тис. грн. За ґратами він проведе 5 років. Права шофер отримав за кілька днів до аварії.

Серпень. Неподалік села Райгород Немирівського 32-річна львів"янка на "Деу Ланосі" везла 9-річного сина та 14-річну доньку. Машина вискочила на зустрічну, де вдарилася зі "шкодою". Львів"яни загинули. Троє пасажирів "шкоди" отримали травми.

17 листопада група з 23 вінницьких школярів поверталася бусом із екскурсії у Меджибожі Хмельницької області. В районі села Лукашівка Літинського району водій переїхав через зустрічну та врізався в дерево. Кілька дітей потрапили до лікарні з легкими травмами. Класна керівничка отримала сильний забій таза, екскурсовод — перелом ноги. Найтяжчі травми мала приятелька водія 26-річна Алла Адамлюк. Їй ампутували ногу.

Зараз ви читаєте новину «Найбільші аварії 2007 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути