пʼятниця, 05 жовтня 2007 07:08

На стоянці міліції згоріли шість машин

1 жовтня близько сьомої ранку на автостоянці по вулиці Зарічанській, 9 в Хмельницькому спалахнуло авто. Від нього загорілися ще п"ять машин, які стояли неподалік. Стоянка належить обласному управлінню міліції.

За версією правоохоронців, загоряння сталося через замикання електропроводки автомобіля "БМВ".

— Десь у сім годин ранку прийшов хазяїн "БМВ" Валера Яськов, — розповідає працівник стоянки Володимир. Чоловік відмовляється називати прізвище. — За кілька хвилин прибігає до нас і каже: "Дай огнетушитель!". Схопив балон — і до машини. Я вийшов. Дивлюся, а вогонь з-під капота, наче з доменної печі. Починає горіти бампер іншої машини, її капот. Короче, шість машин пішло — ще одна "БМВ", "ауді", "опель", "таврія". І ще якась. Я в тих марках не дуже розбираюся.

На майданчику було майже 40 авто. Пожежники встигли загасити "таврію", яка спалахнула з боку бензобака. Автівка не вибухнула.

— Машини добре погоріли, але до нас жодних претензій не мають, — додає охоронник. — Якби хтось підпалив. О! Справа інша. Але ж я того дня і пережив. Руки й ноги трусилися. А скільки тих збитків, то Бог його знає. Ну, явно, не на тисячу.

Обгорілі автомобілі ніхто не забрав. Стоянка працює у звичному режимі.

Зараз ви читаєте новину «На стоянці міліції згоріли шість машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути