четвер, 12 лютого 2009 17:09

Музиканти готичних гуртів вийдуть на сцену розмальованими

Вінниця стане четвертим містом, яке відвідають музиканти одеського гурту "Крейзі Джуліет" і "Роман Рейн" із Санкт-Петербурга в рамках туру Україною.

— "Роман Рейн" уперше в Україні. Обидві групи виконують готичну музику, — розповідає директор арт-клубу "Портал" 21-річний Олег Борисюк. — Продюсери вирішили об"єднати їх виступи.

"Роман Рейн" називають магістром готичної містерії. Гурт змішує різні стилі електронної, готичної та рок-музики. На виступах використовують елементи пантоміми.

"Крейзі Джуліет" також змішують стилі. Соліст Роман Грабар, відомий як Евадам, пише слова та музику. Музиканти виросли на стилі фентезі. Їхня кожна пісня, як казкова книга. Назва гурту перекладається як "Божевільна Джульєтта".

— Виступатиме чотири музиканти, — продовжує Борисюк. — Будуть солісти з кожної групи, басист і клавішник. Вони приїдуть у Вінницю вранці, перед концертом зупиняться в мене вдома. Нічого особливого не вимагають, лише теплу воду, бо будуть розмальовувати обличчя.


Концерт відбудеться 18 лютого о 20.00 в арт-клубі "Портал", що в кінотеатрі "Ультра". Квитки 50 грн. Адреса: м. Вінниця, вул. Театральна, 24.

Зараз ви читаєте новину «Музиканти готичних гуртів вийдуть на сцену розмальованими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути