Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2008 18:06

Міс Вінниця Ліля Поліщук має хлопця-однокласника

Автор: фото: Надія ШТУПУН
  Ліля Поліщук дає своє перше інтерв’ю після конкурсу краси ”Міс Вінниця-2008” . Її хлопець  Костя Галан тримає букети, які отримала дівчина
Ліля Поліщук дає своє перше інтерв’ю після конкурсу краси ”Міс Вінниця-2008” . Її хлопець Костя Галан тримає букети, які отримала дівчина

За весь час проведення конкурсу "Міс Вінниця-2008" 16 його учасниць жодного слова не сказали зі сцени. Записи їхніх розповідей крутили в облмуздрамтеатрі на двох великих екранах. На врученні корони переможниця Ліля Поліщук, 17 років, теж мовчала.

— На конкурсі краси потрібно оцінювати красу, а інтелект показувати на олімпіадах, — вважає один із організаторів, директор вінницького Будинку культури "Зоря" 40-річний Євгеній Майданник. — Дівчатам по 16–18 років. Вони розгублюються на сцені. Ми вирішили не давати приводів публіці казати "кого ж ви вибрали!?".

Конкурсантки виходили на сцену в одязі від студії "Дес", шубах від "Модести" та "Богеми". Міський голова Володимир Гройсман подарував дівчатам купальники.

Королевою назвали 11-класницю вінницької школи N35 Лілю Поліщук. Їй вручили срібну корону з каменями Сваровські, відеокамеру та тижневу путівку на двох до Туреччини.

Звання віце-міс здобули 16-річна Анна Загоруйко, учениця 11 класу вінницької школи N26, 20-річна Катерина Боярська з місцевої філії Інституту культури та 21-річна студентка медуніверситету Марина Клакова. Їм вручили путівки до Будапешта і домашній гігієнічний центр "Орал-Бі".

Коли дійство завершилося, конкурсантки не фотографувалися з Лілією Поліщук. Вони пішли перевдягатися у гримерну. До Лілі підійшла лише віце-міс Марина Клакова.

— Ніхто ні на кого не ображається, — говорить дівчина. — Дівчата ж розуміють, що не всі стануть віце-міс. Тим більше, не всі стануть "місками". На репетиціях ми здружилися. Будемо тепер ходити в гості.


Ліля Поліщук обіймає свого хлопця, 17-річного однокласника Костю Галана.

— Мені батьки сказали йти на конкурс, запевнили, що є всі дані, — каже вона. — Я дуже хотіла стати "Міс". Майбутнє збираюся пов"язати з історією та правом. Вчуся в історико-правовому класі.

Однокласник Костя забирає у Лілі квіти, щоб вона могла сфотографуватися зі спонсорами конкурсу.

— Я сидів у залі і тримав за неї кулаки, — розповідає хлопець. — Вечорами проводив її на репетиції, чекав і забирав. Не думав, що буду хлопцем "Міс Вінниці".

Лілія братиме участь у конкурсі "Міс Україна-2009".

Зараз ви читаєте новину «Міс Вінниця Ліля Поліщук має хлопця-однокласника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути