Ексклюзиви
четвер, 14 серпня 2008 17:33

Малдер та Скаллі покинули ФБР

  Кадр із фільму ”Секретні матеріали: я хочу вірити”
Кадр із фільму ”Секретні матеріали: я хочу вірити”

У серпні відбулася світова прем"єра детективу "Секретні матеріали: я хочу вірити" режисера Кріса Картера. Це другий повнометражний фільм знятий на основі фантастичного серіалу "Ікс-файлз".

Головних героїв – агентів Фокса Малдера і Дани Скаллі знову зіграли Девід Духовни та Джилліан Андерсон. Сюжет картини тримали в секреті до дня прем"єри. Під час зйомок сценарій був доступним не всім у знімальній групі, й читали його в кімнаті із камерами спостереження. Акторам давали тільки ту частину, яку знімали.

За сюжетом дії відбуваються через кілька років після подій останньої серії. Безслідно зникає група жінок у сільській місцевості в північній частині американської Вірджинії. Єдиний ключ до розгадки їх зникнення – знайдені невпізнанні людські останки. Серед зниклих жінок є і агент федеральної контори. Малдер та Скаллі покинули роботу, і тепер бюро розслідувань просить їх про допомогу. Вони беруться за справу.

Зараз ви читаєте новину «Малдер та Скаллі покинули ФБР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути