Ексклюзиви
четвер, 12 червня 2008 20:40

Максим Гаврилюк доглядає за чужими домашніми тваринами

Олена Іванова зі Жмеринки у дворі має три собаки та двох котів. Улітку жінка із сім"єю планує поїхати на лікування до санаторію. Тварин залишить на приватного доглядальника.

— Знайшла оголошення в газеті, що якийсь чоловік доглядає за домашніми тваринами, — розповідає вона. — Собак можна лишити вдома, а не возитись із ними. Приїде й погодує. Та він ще й недорого бере, по 5 гривень на день.

— Уже друге літо так підробляю, — каже 21-річний Максим Гаврилюк. — Приходжу годувати тварин по домах, як треба, забираю їх до себе в приватний будинок. Маленьких купаю, розчісую, за великими дивлюся, щоб не хворіли.

Господарі мають написати, що давати їсти вихованцям, і залишити гроші на їхнє харчування, а також на проїзд Максима.

— Найтяжче в перші дні, — веде далі хлопець. — Тварини сумують за своїми хазяївами. Нічо не хтять їсти. Якось мені лишили кавказьку овчарку й поїхали на місяць на море. Думав, що собака здохне. За місяць вона практично нічого не їла, схудла дуже. Останні дні лежала зі сльозами на очах. А як тільки почула гуркіт машини господарів — кинулася назустріч, повеселіла зразу.

Гаврилюк підробляє в Жмеринському та Вінницькому районах. Каже, що далі важко добиратися. Хлопець навчається на ветеринарному факультеті Вінницького аграрного університету. Може надати першу допомогу тваринам.

Зараз ви читаєте новину «Максим Гаврилюк доглядає за чужими домашніми тваринами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути