вівторок, 27 листопада 2007 19:05

Леонід Кошка помер від вибуху телевізора

— Прокинувся ранком, дивлюся — а з-під ковра дим валить, — розповідає 20-річний вінничанин Олександр Краузе. — Побіг до сусідів знизу. А там уже двері вибивають, бо звідти дим валить.

23 листопада о 9.00 у квартирі на четвертому поверсі п"ятиповерхівки по просп. Юності, 36 загорівся ламповий телевізор. Там мешкали 60-річний Леонід Кошка та його 80-річна мати.

— На палаючі обої сусіди вчасно вилили кілька відер води, і квартира не вигоріла, — каже працівник прес-центру облуправління МНС Світлана Понура. — У кімнаті були осколки від екрана телевізора, що після загоряння вибухнув.

Телевізор стояв поблизу стіни біля дверей. У ванній на підлозі пожежники знайшли мертвого господаря. Леонід Кошка вчадів.

— Може, він туди побіг, щоб води набрати, а може, переплутав двері зі вхідними. Інколи буває, що люди з переляку й до шаф ховаються, — веде далі Понура. — Сусіди розповіли, що Леонід щоранку відправляв свою матір за випивкою. Так було й цього разу. Це врятувало їй життя.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Кошка помер від вибуху телевізора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути