пʼятниця, 30 листопада 2007 15:26

Кулю зі "снігом" продають за тисячу двісті гривень

Автор: фото: Надія ШТУПУН
  У вінницькому гіпермаркеті ”Метро” 11-річний Микола Нагорний роздивляється, як із трубки всередині кулі вилітає ”сніг”
У вінницькому гіпермаркеті ”Метро” 11-річний Микола Нагорний роздивляється, як із трубки всередині кулі вилітає ”сніг”

У магазині "Метро Кеш енд Кері" при вході виставили повітряну кулю діаметром 1,7 м. Усередину помістили м"які іграшки: ведмедика, діда-мороза та сніговика. Зверху на них постійно сиплеться "сніг".

Покупці, доки персонал перевіряє їхні картки при вході до зали, задивляються на кулю. Малюк у синій шапочці на руках у батька показує на неї пальчиком і щось намагається сказати. Поруч маленька дівчинка з батьками не може відвести очей від діда-мороза у "снігу". Тато піднімає її вище, аби було краще видно.

— Тут усе зрозуміло, — показує на кулю 11-річний Микола Нагорний. — Її надули повітрям. Пінопласт сиплеться через трубочку, всередині моторчик працює. Його не видно, бо він у коробочці.

9-річна Юля прогулюється біля входу, чекаючи на батьків.

— Скоро нові привезуть, а ці я вже бачила, — говорить дівчинка про кулю та м"які іграшки поряд.

Трохи далі — іграшкові сніговики та діди-морози. Коштують від 40 грн. За 1,5-метрового сніговика, що світиться, треба заплатити 60 грн. Він стоїть перед входом у магазин надворі. Поряд установили та прикрасили ялинку.

— Куля зі снігом продається за 1,198 гривень, — зазначає співробітник відділу спорттоварів та іграшок 30-річна Наталя Черната. — Залишилися тільки дві такі кулі, майже десяток уже продали. Підприємці купують їх для крамниць, у дитячі організації.

Працівники магазину говорять, що новорічні іграшки та подарунки тільки почали надходити. Найближчим часом очікують багато новинок.

— Для нас вони будуть таким же сюрпризом, як і для покупців. Щороку виробники вигадують щось новеньке, — каже Наталя Черната.

Зараз ви читаєте новину «Кулю зі "снігом" продають за тисячу двісті гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути