Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2007 19:29

Ксенія Огли роздяглася на 45-річчі вінницького КВК

Автор: фото: УКРІНФОРМ
  Команда ”Букет Молдавії” попросила свого звукорежисера Ксенію Огли продемонструвати стриптиз. Дівчина оголилася перед публікою
Команда ”Букет Молдавії” попросила свого звукорежисера Ксенію Огли продемонструвати стриптиз. Дівчина оголилася перед публікою

20 грудня пройшла святкова гра, присвячена 45-й річниці КВК у Вінниці. До палацу мистецтв "Зоря" запросили найстарших кавеенщиків міста та гостей із країн колишнього Союзу. Під час конкурсу "візитка" дівчина зі збірної Молдови оголилася до пояса.

— Я би назвав це невинним легким стриптизом, хоча в залі він викликав відвертий "Ах!", — розповідає шоумен, колишній учасник команд "Юмарок" та "Вінницькі мільйонери" Олександр Шемет, 55 років.

Команда "Букет Молдавії" пародіювала телевізійну рекламу. Продемонструвати стриптиз попросили свою звукорежисерку 25-річну Ксенію Огли, бо в команді дівчат немає.

— Сиділа вона в сорочці та брюках, потім встала і зайшла за ширму. Вийшла вже прикриваючи груди руками, — веде далі Шемет. — Зал здивували капітально, бо у Вінниці таке на концерті вперше. Та більше задоволення отримали ті, хто був за сценою і бачили процес роздягання. Я так зрозумів, що дівчина не сильно соромилася. Як на мене, молдавська команда могла би підібрати іншу, якась вона була худенька.

На звичайних змаганнях КВК такий трюк показувати забороняють.

— Це не зовсім форматний гумор, — каже Олександр. — Як кажуть, для красного слівця не жалко і отця. Та я особисто ніколи б не роздягнувся.

На святковому банкеті після виступу Ксенія Огли користувалася в чоловіків неабиякою популярністю.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Огли роздяглася на 45-річчі вінницького КВК ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути