четвер, 23 жовтня 2008 19:24

Кремнієву воду п"ють при випадінні волосся

Вінничанка 55-річна Поліна Хуртова в 3-літрову скляну банку кладе кремній. Це камінчики темно-сірого та чорного кольорів. Так жінка очищає воду від нітратів та важких металів. Нею виводить камінці з нирок.

— На банку води треба 150 грам кремнію, — пояснює Поліна Хуртова. — Банку треба закрити кришкою й дати настоятися тиждень. Потім процідити через марлю. Але так, щоб на дні залишився осад у 3–4 сантиметри. Я беру звичайну, водопровідну воду. Після очищення на смак вона схожа на криничну. Буде 10 років стояти й не спортиться. На такій воді добре готувати чаї та супи.

Каже, такий метод замінить звичайний фільтр для води. Шматок кремнію вагою 3 г може активізувати до 40 т води. Кремній можна придбати в аптеці.

Кремнієва вода вбиває вірус грипу, очищає шлунок та кров від шлаків. Якщо немає кремнію, можна використати корінець хрону.

— Перестає боліти зуб, насморок зникає, — ділиться Хуртова. — Такою водою треба мити голову. Волосся краще росте й менше випадає. Умиватися треба. Бо якщо шкіра стає в"ялою та сухою, можуть з"явитися бородавки.

— У воді камінь виробляє кремнієву кислоту, — пояснює хірург Калинівської райлікарні Валерій Якимець, 44 роки. — Вода розчиняє шлаки й солі. Із сечового та жовчного міхурів, печінки й нирок виводяться камінці та пісок.

Зараз ви читаєте новину «Кремнієву воду п"ють при випадінні волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути