Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2008 15:54

Крадії брали з собою магніти

У четвер, 17 січня, на Вінниччині затримали чотирьох чоловіків, які викрадали метал із кладовищ. 23-річний Іван Марущак, 26-річний Володимир Бондар, Максим Стрижак, 27 років, та Іван Ясинський, 30 років, брали лише огорожі з високоякісної нержавіючої сталі, потім здавали їх на брухт.

— Коли йшли на кладбище, то брали з собою магніти, — розповідає працівникам Козятинського райвідділу міліції Іван Марущак. — Вони добре пристають до нержавєйки. Так у темноті визначали потрібний метал.

Про зникнення огорож торік у серпні повідомили міліцію жителі сіл Гурівці та Пузирики Козятинського району.

— Дивлюся, фіртка на братовій могилі зникла, — каже жителька села Гурівці Наталя Грищук. — Вони й оградку тоді видно хтіли витягнути, но не змогли. Вона забетонована. Тільки погнули її.

У грудні до правоохоронців надійшла інформація, що поблизу кладовища в селі Вернигородок цього ж району невідомі вантажать огорожі. Міліціонери виїхали, однак крадії встигли втекти машиною.

Затримали їх лише за місяць. За словами старшого дільничного Козятинської міліції Андрія Мудрицького, огорожі крадії перевозили в білому "Москвичі Комбі". За автівкою їх і знайшли.

Групу чоловіків підозрюють у пограбуванні 18 могил.

Зараз ви читаєте новину «Крадії брали з собою магніти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути