четвер, 21 серпня 2008 20:45

Кожен охочий може взяти участь у "Танцях на Парижі"

Автор: фото: Тамара ТИСЯЧНА
  У Вінниці на площі Театральній 17 серпня тривають перші ”Танці на Парижі”. Професіональні танцівники запросили на сцену глядачів. Ведучий Костянтин Станіславський навчає їх руху ”скажена нога”
У Вінниці на площі Театральній 17 серпня тривають перші ”Танці на Парижі”. Професіональні танцівники запросили на сцену глядачів. Ведучий Костянтин Станіславський навчає їх руху ”скажена нога”

На вінницькій площі Театральній, яку називають Парижем, стартувала мистецька акція "Танці на Парижі". Участь у проекті може взяти будь-хто.

— Люди зможуть побачити, що танці у Вінниці є. І їх дуже багато, — розповідає про проект керівник студії танцю "3Z" 26-річний Іван Козак.

У неділю шоу розпочалося уривком із мюзиклу "Біля воріт Господніх". Керівник вінницького театру пісні і танцю "Нью-Анс" 28-річний Ярослав Філіпський виконав однойменну пісню. Потім вінницька група "Шнурки" станцювала брейк.

— Після виступу репера Мардаса та його подруги Ірини глядачі погодилися, що Потап і Настя Камєнських (українські виконавці, що співають у стилі R&B. — "ГПУ") відпочивають, — нахвалює вінничан ведучий Костянтин Станіславський.

Завершився вечір батлом — танцювальним змаганням між професіоналами та аматорами. Дві команди вишиковуються одна навпроти одної — стінка на стінку. Із кожної по черзі виходить танцюрист і показує свій рух. Інший має показати другий. Повторюватися не можна. Змагання тривало до сутінок.

— Будь-яка справа, де зайняті діти, — гарна, — каже 36-річна Алла Данилевич. Її 16-річний син Денис на площі танцював сальсу. — Лиш би діти не ходили по підвалах із пивом та сигаретами.

"Танці на Парижі" організатори сподіваються розкрутити до змагання між професіоналів та аматорів.

"Танці на Парижі" відбуватимуться до середини жовтня щонеділі. Початок о 18.00. Додаткову інформацію можна отримати в керівника танцювальної студії "3Z" Івана Козака. Тел. 8 (067) 792 88 70 або на інтернет-сторінці www.3z-studio.com

Зараз ви читаєте новину «Кожен охочий може взяти участь у "Танцях на Парижі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути