Ексклюзиви
четвер, 25 грудня 2008 17:24

Картину Гапчинської планують продати за 30 тисяч доларів

Київська художниця Євгенія Гапчинська привезла до Вінниці 26 своїх картин. Виставка "Подарунок" відбувається в художній галереї "Арт-Шик".

— Гапчинська позиціонує себе зі щастям, — говорить мистецтвознавець галереї Оксана Нестерович, 35 років. — Називає себе постачальником щастя номер один. У її кумедних та зворушливих чоловічках кожен може впізнати себе в дитинстві.

Художниця відкрила свої "Галереї щастя" в Києві, Одесі, Дніпропетровську, Москві. Її роботи є в приватних колекціях Лучано Паваротті, Софії Ротару, Андрія Шевченка, Олега Янковського, Андрія Данилка, Дмитра Коляденка, Марії Бурмаки.

— Картини, які вона привезла, коштують від 15 до 90 тисяч доларів, — продовжує Нестерович. — Уже відклали одну роботу на продаж за 30 тисяч.

Євгенія Гапчинська також бере участь у книжкових проектах, працює дизайнером одягу. У галереях, крім картин, можна побачити сумки, подушки, тарілки та інші речі із зображенням робіт художниці.


Виставка "Подарунок" триватиме до 14 січня з 10.00 до 20.00 на четвертому поверсі комплексу "Інтершик" за адресою: м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 12а. Тел. (0432) 65 65 92. Вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «Картину Гапчинської планують продати за 30 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути