Ексклюзиви
четвер, 05 лютого 2009 18:22

Іван Хрунь витягнув із вогню 93-річну жінку

Зранку 28 січня у райцентрі Тростянець від печі загорівся будинок 93-річної Катерини Гудзери. Першою полум"я побачила сусідка Сталіна Лисогор.

— Сусідка прибігла, коли я збирався на роботу – працюю заввідділeння Оляницької філії "Зернопродукту", — розповідає 45-річний Іван Хрунь. – Коли підійшов до будинку, побачив сильний вогонь. Відійшов, а сусідка кричить: "Там баба Катерина!" Вернувся до задньої верандочки, присів і таки справді побачив на підлозі бабушку. Вибив двері, став на коліна й витяг її за ноги.

Чоловік попік руки. Жінку з опіками рук, ніг і голови доправили до опікового центру. Катерина Гудзера має сина, який окремо живе у Тростянці, до матері навідується.

Із початку року в Тростянецькому районі трапилося п"ять пожеж, загинули три людини — стільки ж, як за весь 2008 рік.

— Після цих січневих випадків ми уклали угоду із православною церквою, — каже начальник сектору профілактичної діяльності Тростянецького райвідділу МНС майор Олександр Гончаренко. — Священики під час проповіді нагадуватимуть людям про пожежну безпеку та правила її дотримання.

Зараз ви читаєте новину «Іван Хрунь витягнув із вогню 93-річну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути