Ексклюзиви
середа, 26 березня 2008 17:45

Хмельницький гурт "БеZоDнЯ" випустив перший альбом

Робота над компакт-диском "Не мовчи" гурту з Хмельницького "БеZоDнЯ" тривала понад рік. До альбому увійшло 11 пісень українською. Тираж диску — 300 примірників.

— Кошти для створення та виходу платівки накопичували самі й видавали своїми силами, — розповідає учасник гурту Микола Тимченко. — Музику створюємо разом, а вокаліст Олександр Банашко пише слова.

Музиканти дали сольний концерт. Перші 200 квитків були акційними, з приміткою "+ диск". Усі, хто їх придбав, отримали альбом.

— Назва "Не мовчи" не закликає конкретно до чогось, просто наполегливо просить. У текстах дуже багато метафор, тому кожен їх буде розуміти по-своєму, — каже гітарист Євгеній Вебер.

Гурт було створено в березні 2005 року в Хмельницькому Олександром Банашком і Михайлом Мельником. На фестивалях Червона рута-2006 та 2007 група займала перші місця. Виступали на одній сцені з "Таліта Кум", "ФлайZzZою". Брали участь в акціях "Молодь проти СНІДу" та на підтримку "Телефону довіри".

Нині працюють над зйомками першого кліпу. З попереднім "Смертельна зброя" не вийшло. Зламався жорсткий диск комп"ютера з половиною відзнятого матеріалу.

Зараз ви читаєте новину «Хмельницький гурт "БеZоDнЯ" випустив перший альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути