Ексклюзиви
субота, 06 жовтня 2007 07:06

Хмельничан безкоштовно навчають французької мови

25 вересня у спецшколі N15 Хмельницького відкрили клас французької мови. Безкоштовні уроки можуть відвідувати учні різних шкіл.

Заняття проводяться щодня, крім вихідних, із 18.00. Групи формуватимуть за віком та рівнем знань. Викладатимуть мову як місцеві вчителі, так і приїжджі французи. Кошти на це виділяє благодійний фонд "Нормандія–Україна".

— Такий клас у Хмельницькому вже був у 2000–2005 роках. Заняття проходили на базі школи N3, — каже начальник міського управління освіти Володимир Козубняк. — Нині французи знову звернулися до нас із пропозицією організувати навчальні групи. Вони були популярними у хмельничан.

Найкращі учні курсу зможуть під час канікул побувати в Парижі. Згодом матимуть можливість за рахунок фонду навчатися в університетах Франції.

Заняття відвідують 20 дітей. Набір триває. Французи обіцяють організувати мовний курс і для дорослих. У Хмельницькому школярі вивчають французьку факультативно у трьох школах.

Зараз ви читаєте новину «Хмельничан безкоштовно навчають французької мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути