Ексклюзиви
пʼятниця, 21 грудня 2007 14:43

Галину Парову вбило балкою з даху

14 грудня в селі Нова Пісочна Городоцького району 15 місцевих жителів розбирали недіючу ферму. Пилками, сокирами, ломами та молотками розбивали цегляні стіни.

— Обвал стався десь о третій дня, — розповідає начальник райвідділу з питань надзвичайних ситуацій Андрій Макогін. —  Люди розбирали ферму з різних боків, от криша і "склалася". Кількасоткілограмова балка впала жінці на голову.

44-річна Галина Парова загинула на місці. Ще двох постраждалих доправили до Городоцької райлікарні. У 62-річного чоловіка померлої Станіслава Парового переломи двох ребер і лівої гомілки. В односельчанина Михайла Іващука, 55 років, зламана ліва ступня та забій хребта.

— Паровий — епілептик, — говорить завідуючий відділенням травматології Городоцької райлікарні Володимир Яснівський. — На другий день у лікарні в нього стався приступ.

Нині чоловіки почуваються краще. Однак ходити вони не можуть.

— Станіслав з нашого села, — каже бухгалтер Старої Пісочної Марія Лавринюк. — П"ять років тому в нього від інсульту померла жінка. З Гальою познакомився років чотири тому. Добра була, роботяща. Прямо все в руках горіло. Тепер тут у нього родичів не лишилося. Один син чотири роки назад поїхав на заробітки в Москву і пропав. А другий живе в Санкт-Петербурзі.

Зараз ви читаєте новину «Галину Парову вбило балкою з даху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути